• EUC Sjælland

    Introduktionsvideo til introforløb

              

    I dag skal du møde os fra EUC Sjælland. Du vil møde et udpluk af vores uddannelser, hvor vi kort fortæller om uddannelsernes indhold og muligheder. Undervejs skal du selv lave små opgaver. Du blive introduceret for nogle af erhvervsuddannelsernes vigtigste kompetencer, blandt andet 3D-tegning, faglig regning og matematik, som bruges på en anden måde end du er vant til i grundskolen.

    Du skal starte med at møde de erhvervsuddannelser (EUD og EUX) vi udbyder i CAMPUS Køge.

    Introduktionsvideo til EUC Sjællands uddannelser i CAMPUS Køge

     

     


    Så kom du godt i gang, og nu er det tid til at blive introduceret til 3D-tegning. Når du har set videoen herunder skal du løse den opgave, der beskrives.


    Introduktionsvideo til 3D-tegning


     

     

    Næste opgave er lidt anderledes, da du nu skal lære at folde et rør. Der er to udgaver af denne opgave, og for at komme i gang skal du se videoen herunder.

    Derefter vælger du, hvilken af de to opgaver du vil lave.


    Introduktionsvideo til rørfoldning

      


    Opgave med passer

     

     


    Opgave uden passer

     

     

    Evaluering

    Når du er færdig med den sidste opgave, vil vi bede dig om at evaluere vores forløb. Hvad var godt, og hvad var måske mindre godt?
    Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

    Evalueringen finder du på linket her.

    Bonusmateriale

    Har du tid tilovers så er der mere at hente i vores bonusmateriale. Her kan du også se videoer fra vores andre uddannelser, som f.eks. frisøruddannelsen, der udbydes på EUC Sjælland i Næstved.

    Bonusmaterialet finder du på linket her.

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    Lige på falderebet, så er der en ekstra video herunder, hvor vores undervisere Jacob og Dennis som du mødte i vores introvideo, præsenterer HTX (teknisk gymnasium). Vi kan kun anbefale dig at se den, da HTX er en fantastisk uddannelse, som blandt andet giver dig mulighed for at søge ind på over 250 videregående uddannelser, når du er færdig med den.  


      


    Vi håber du har fået en ny viden om erhvervsuddannelserne. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du mangler svar på noget.

    Der sker meget på vores skole, og derfor er det en god idé at følge os på de sociale medier. Her viser vi historier, billeder og videoer fra vores uddannelsers hverdag, samt meget meget andet :-)

    Besøg vores hjemmeside
    Følg os på Facebook
    Følg os på Instagram
    Abonner på vores YouTube-kanal