• Køge Handelsskole

    Hand out
    Følgebrev


    Velkommen til Køge Handelsskole

    Hej og velkommen:-)

     

    I dag skal du møde os fra Køge Handelsskole. 

    Vi er en handelsskole, og det betyder, at du hos os fordyber dig i verdenen af handel, sprog, økonomi og forretning.

    På Køge Handelsskole skal du starte din uddannelse, hvis du har lyst til at have nogle anderledes fag, som du ikke kender i forvejen. Det kan være fag som afsætning, virksomhedsøkonomi, informatik eller erhvervsjura. Eller hvis du har lyst til at vide, hvordan virksomheder fungerer, til at arbejde med aktuelle problemstillinger og rejse ud mens du uddanner dig.

     

    Vi har i dag lavet nogle opgaver, I skal arbejde med i klassen, så I får et indtryk af, hvordan nogle af fagene er hos os på handelsskolen. Vi har også lavet nogle film, der viser uddannelserne hos os og ikke mindste det særlige studiemiljø, der er her :-)  

    Rigtig god fornøjelse. 

        

        

    Rundvisning

    Inden du skal i gang med opgaverne vil Tobias, Clara og Karoline vise dig rundt på Køge Handelsskole, så du får en fornemmelse af, hvordan det er at gå på vores skole. 

    Kom med:-)

          

       

    The Whole Company

    Allerførst vil vores elever Laura og Gustav tage dig med på virksomhedsbesøg hos The Whole Company, hvor de har lavet en minierhvervscase til dig. 

    I mini-erhvervscasen kommer I til at arbejde med fagene afsætning og engelsk. Her vil I også møde to af skolens lærere, Simon og Niels. 

    God fornøjelse

     

     

     Mød uddannelse hos os

    Her får du en kort introduktion til vores uddannelser fra vores studievejledere.

         

         

       

    På gensyn

    Nu nåede du til vejs ende. Vi håber, du har fået et indtryk af vores uddannelser og studiemiljø - og vi glæder os til, at vi måske ses rigtigt på skolen til introforløb i 8. klasse.

    Tak for I dag og på gensyn. 

    Vil du vide endnu mere? Så tjek Køge Handelsskole ud her: Køge Handelsskole