Håndbog GF2

EN DEL AF HVERDAGEN

IT

Vi opfordrer til, at du medbringer din egen computer til brug i undervisningen. Vi anbefaler Windows baseret udstyr. Har du ikke selv en pc, er det muligt at låne en i dagtimerne på skolen. På skolens pc’ere er det ikke muligt at gemme noget lokalt eller hente programmer til eget brug. 

Som elev får du et uni-login, som bruges til blandt andet Studie+, undervisningsportaler med mere. Dit uni-login er det samme som du tidligere har brugt i f.eks. folkeskolen. Kan du ikke huske dit login eller har du aldrig fået et, så har din underviser det til dig.

Uni-login udgør også den e-mailadresse, som du får her på skolen:

ditunilogin@unv.eucsj.dk

Denne e-mailadresse kan underviserne bruge til at sende beskeder til dig. Det er muligt at sætte den op til at videresende beskeder til din private e-mailadresse, hvis du ønsker det. Du skal selv sætte den op inde i e-mailsystemet. E-mailadressen er også dit brugernavn på din printkonto og til login på skolens netværk. Se hvordan du gør på: www.unv.eucsj.dk

Som elev har du mulighed for at få adgang til Office 365 og downloade Office-pakken til brug, mens du er elev hos os, ligesom du kan opbevare dine skoledokumenter i skyen.

Din underviser vil fortælle dig, hvordan du gør. Afhængigt af din uddannelse kommer du til at arbejde på forskellige platforme som Studie+, UNV.eucsj.dk, Moodle og andre.

Har du IT-problemer, som er undervisningsrelaterede, skal du kontakte din underviser.