Erhvervsskolernes dag Køge
-
ZBC Køge
-
Inden I skal helt i gang med al det sjove vi har forberedt til Jer skal I med på en tur rundt på ZBC's skole i Køge.
Rigtig god tur.
-
Fødevareuddannelser
Gastronom og Bager/konditorPå ZBC i Køge kan du starte på gastronom uddannelsen - du kender det måske bedre som kokke-uddannelsen.
Du kan også blive bager (dem som laver brød og boller) og konditor (dem som laver de fine kager)Allerførst vil vi gerne have, at I ser en film om det man kan opleve, hvis man kommer på introkursus i vores køkken.
Som kok og bager/konditor er det vigtigt at kende til hygiejne og hvordan man opbevare forskellige fødevarer.
Derfor har vi lavet et par opgaver til Jer.God fornøjelse
-
Opgaverne her er tiltænkt elever, der har brug for bevægelse og ønsker mere visuelle opgaver
-
Orienter Jer i faktaarkene og snak derefter i grupper om de tre cases.
-
Filmen om "Blå Kylling"
-
Hvis I har lyst til at gå lidt mere på opdagelse i fødevareuniverset, kan I tjekke denne hjemmeside ud - og måske kan I svare rigtigt på alle Quizzerne.
God fornøjelse
https://quizstone.dk/c/gastronomiquiz/ -
Social- og sundhedsuddannelserne
Vi starter med at se, hvad man kan blive præsenteret for, hvis man kommer på besøg på sundhedsuddannelserne
Det her er Katrine og Maria. Katrine er sygeplejeske og Maria er fysioterapeut og de arbejder begge to som undervisere på ZBC. Katrine og Maria vil guide Jer igennem den næste times tid.
Præsentation af de sundhedsfaglige uddannelser:
Præsentation af uddannelsens til pædagogisk assistent:
-
Kig her og brug disse dilemmaer til den lille øvelse som er blevet præsenteret for Jer
-
Klik her og brug refleksioner til at blive klogere på, hvorfor I legede som børn og hvorfor det er vigtigt at lege
-
Afslutning/evaluering
Kære Elever
Nu er I nået til afslutningen af vores korte præsentation af ZBC Køge.
Vi håber I har fået et lille indtryk af vores uddannelser og vi glæder os til, at i måske kommer på introforløb i 8. klasse.Tak for I dag